dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

UFC300 Tweevoudig Olympisch kampioene Harrison tekent bij de UFC

lees ook ...

U-20 NATIO Suriname start met overwinning in Groep B

De Nationale U-20 selectie van Suriname heeft een goede start gemaakt in de U-20 Concacaf kwalificatie ronde door met 3-2 te winnen van Antiqua/Bermuda. De U-20 selectie was vooral in de 1ste helft...

Tweevoudig Olympisch kampioene Judo Kayla Harrison is vanaf woensdag officieel een UFC vechter doordat zij haar handtekening zette onder een contract bij de UFC.

De Amerikaanse zette woensdag haar handtekening onder een contract bij de UFC waarbij ze accoord gaat om op 13 april tegen ex-kampioen Holly Holm uit te komen tijdens de UFC 300. Harrison won oneindig veel titels in het judo en wist tijdens de Olympische spelen van 2012 en 2016 goud te winnen in de klasse tot 78kg. Harrison maakte in 2018 voorgoed de switch van het judo naar de MMA. Harrison die in het lichtgewicht uitkomt tekende bij de Professional Fighters League(PFL).Daar vocht ze 3 tournooien en wist ze 2 keer als kampioene uit de bus te komen.

Harrison deed vervolgens niet meer aan het tournooi in 2023 en hoopte op een gevecht tegen Amanda Nunes of Cris Cyborg. Nunes ging met pensioen en de Cyborg partij kwm maar niet van de grond. Nu stapt ze met een 16-1 record de UFC binnen en valt dan naar de bantamgewichtklasse.Tegenstander Holm is een toekomstige UFC Hall of Famer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC300 Tweevoudig Olympisch kampioene Harrison tekent bij de UFC