zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

UFC300 Alex Pereira blijft kampioen in de licht-zwaargewicht klasse

lees ook ...

Kylan Mbappe niet meer naar Real Madrid

De 25-jarige Franse international en speler van PSG Kylan Mbappe heeft aangegeven dat dit zijn laatste seizoen is bij PSG en dat hij dit weekend zijn laatste wedstrijd speelt voor de club en er zal na...

In het main event stond zaterdagavond op schema de eerste titelverdediging in het licht- zwaargewicht van Alex Pereira tegen Jamahal Hill die door eerst genoemde werd gewonnen.

Beide vechters starten het gevecht heel erg agressief en waren duidelijk gebrand op een vroege einde van het gevecht. Zowel Pereira als Hill begonnen met een aantal lowkicks. Hill raakte Pereira vervolgens per ongeuk in het kruis, maar Pereira wilde verder vechten en landde nog geen 5 seconden later een pefecte linkerstoot op de kin van Hill. Hill ging neer en Pereira besliste de partij via ground and pound. Een geweldige overwinning voor de Braziliaan die zodoende met succes zijn titel verdedigde.

De Braziliaan Pereira die vorig jaar  de titel won nam het op tegen de van een blessure terugkerende Jamahal Hill. Hill won vorig jaar de titel van Pereira’s teamgenoot Glover Teixeira, maar gaf de titel vrij nadat hij moest revalideren van een blessure.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC300 Alex Pereira blijft kampioen in de licht-zwaargewicht klasse