woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

UFC299 O’Malley blijft kampioen na zijn overwinning op Vera

lees ook ...

American Footballspeler O.J. Simpson overleden

De 76-jarige voormalig American Footballspeler O. J. Simpson is woensdag aan kanker overleden. O.J.Simpson heeft in zijn actieve sportcarriere gespeeld voor de Buffalo Bills en de San Francisco...

Zaterdagavond heeft Sean O’Malley  met succes zijn titel verdedigt tegen Marlon Vera in de Bantamgewicht divisie.

Sean O’Malley verdedigde zaterdag voor de 1ste keer zijn titel tegen een oud bekende Marlona Vera. Voor beide vechters was het een rematch. Vera wist een paar jaren geleden O’ Malley zijn 1ste en enige nederlaag in het MMA toe te brengen. Zaterdag stonden de vechters voor de 2de keer tegenover elkaar, maar nu voor de titel in bantamgewicht. O’Malley was de bovenliggende partij. De kampioen was met zijn afstandsmanagment.

In de 1ste ronde probeerde Vera zo dichtbij van O’Malley te komen, maar hij werd contonu getrakteerd op harde stoten en goede trappen naar zowel het lichaam als de benen. Het mocht in de 2de ronde een wonder heten dat O’Malley zijn tegenstander niet knock-out had geslagen na een keiharde knie stoot op de kin van Vera. Het lukte Vera pas in de 4de en 5 de wat schade toe te brengen aan O’Malley. Na 5 volledige rondes won O’Malley middels unanimous decision en hij revancheerde zich daarmee voor zijn eerdere nederlaag tegen Vera en daarmee verdedigde hij ook zijn titel voor de 1ste keer met succes.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC299 O'Malley blijft kampioen na zijn overwinning op Vera