donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

UFC294 Strijd tussen Makhachev en Volkanovski reeds in eerste ronde beslist

lees ook ...

Fabio Grosso na zeven wedstrijden ontslagen als trainer

De 46-jarige trainer van Olympic Lyon Fabio Grosso is na zeven wedstrijden ontslagen door het bestuur van de club. Fabio Grosso moest het veld ruimen na de slechte resultaten van de club in de Fran...

Zaterdagavond werd in de Ethad Arena te Abu Dhabi het UFC 294 evenement gehouden met als main event het gevecht tussen Islam Makhachev en Alexander Volkanovski die  Islam Makhachev reeds in de eerste ronde in zijn voordeel besliste.

Islam Makhachev zette zijn lichtgewicht titel op het spel in een rematch tegen vedergewicht kampioen Alexander Volkanovski.Volkanovski nam het gevecht slechts tien dagen geleden aan tegen Islam omdat  Charles Oliveira had afgezegd, een korte voorbereiding dus voor Alexander. Eerder dit jaar in de maand februari stonden Islam en Alxander al tegenover elkaar in Perth.Islam won de partij toen via unanimous decision.

Zaterdagavond stond dus de rematch op schema. Dit keer begonnen beide vechters heel voorzichtig aan het gevecht, beiden waren op hun hoede.Islam ging voor de takedwon die lachend door Alexander werd gestopt. Niet langer daarna kwamen beide vechters tegen de kooi aan wisselden toen van positie en daarvan maakte Islam flink gebruik van en met een harde trap op het hoofd van Alexander te landen die neer ging en vervolgens nog een paar stoten kreeg van Islam totdat de arbiter het gevecht stopte.Een indrukwekkende overwinning van Islam die hiermee de strijd tussen beide mannen heeft beslist.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC294 Strijd tussen Makhachev en Volkanovski reeds in eerste ronde beslist