dinsdag 3 oktober 2023
27.2 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Zombie gaat knock-out in afscheidswedstrijd

lees ook ...

Late goal van Jansen zorgt voor overwinning Nederland op Eng...

De Nederlandse vrouwenselectie heeft dankzij een goal van Jansen een kanppe overwinning geboekt op de vrouwen van Engeland in de Nation League. De Leeuwinnen van Nederland deden dinsdagmiddag g...

In het Singapore indoor Stadion werd de koreaan Zombie in zijn afscheidspartij Knock- out geslagen door Max Holloway.

 

In het main event stonden Max Holloway en de Koreaan Zombie tegenover elkaar. Holloway zit in een moeilijke situatie in divisie de vedergewicht. Hij verloor driemaal van kampioen Alexander Volkanovski, maar is toch op de Australier na veruit de beste vechter in de divisie.Holloway accepteerde desondanks de uitnodiging van de koreaan die graag voor zijn pensioen tegen Holloway wilde uitkomen.

Het werd een zeer attractieve partij tussen die twee. The Koreaan Zombie vocht vooruit en probeerde Holloway in het nauw te drijven. Holloway wist een aantal goede counterstoten te landen.Zombie leek in de 1ste ronde Holloway goed te raken, maar werd vervolgens zelfs hard geraakt en wankelde ook nog een paar keren. Zombie kwam heel sterk terug in de 3de ronde en ging vol voor de finish en dit kwam hem duur te staan. Holloway bleef goed kijken en landde een perfecte stoot op de kin van Zombie. Holloway won middels knoch- out de partij.Na afloop kondigde The Koreaan Zombie zijn pensioen aan. Zombie vocht tweemaal voor een UFC titel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Zombie gaat knock-out in afscheidswedstrijd