donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Veteraan Barboza verslaat Yusuff in slijtageslag

lees ook ...

” Ik snap er niets van dat ik uit de selectie ben geha...

Jennifer Beharie is door voor haar totnutoe onbekende redenen uit de Nationale vrouwen selectie van Suriname gehaald. " Ik heb brieven geschreven naar de bondscoach Hesron Jeroe en de Technische Ma...

In de vedergewicht divisie stond zaterdagavond op papier in de UFC APEX te Las Vegas de attractieve partij tussen Sodiq Yusuff en Edson Barboza die door Barboza gewonnen werd.

Na meer dan een jaar van blessure maakte Sodiq Yusuff voor het eerst sinds lange tijd zijn opwachting in de UFC. De Nigeriaan nam het op tegen de gelouterde veteraan Edson Barboza die in zijn meest recente partij wederom een spectaculaire knock-out overwinning aan zijn van hoogtepunten toevoegde.Beide mannen gingen de slagenwisseling aan waar Yusuff goed doorkwam en Barboza leek te gaan finishen. Barboza was echter taai en bleef wonderwel in de partij.

De Braziliaan ging zwaar gehavend naar zijn hoek aan het einde van de eerste ronde. Yusuff leek echter zijn kruit verschoten te hebben. Uiteindelijk wist Barboza met een schitterende trap Ysuff in de 3de ronde zwaar aan te slaan. Barboza won alle  rondes op de  eerste na en zette een fantastische prestatie neer door Yusuff uiteindelijk via unanimous decision te verslaan.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Veteraan Barboza verslaat Yusuff in slijtageslag