woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

UFC VEGAS 87/ Verliezen is geen optie voor Rozenstruik aanstaande zaterdag

lees ook ...

Paris2024 World Athletics looft bonus uit tijdens Olympisch...

De World Athletics is de eerste internationale sportfederatie die een extra bedrag beschikbaar stelt voor de kampioenen tijdens de aanstaande Olympische Spelen in Parijs. Wie een gouden medaill...

De Surinaamse MMA-vechter Jairzinho ” Bigi Boi Rozenstruik komt aanstaande zaterdag in actie tijdens het UFC Vegas87 en zal het opnemen tegen Shamil Gaziev.

In het main eventvan de UFC APEX te Las Vegas neemt de Surinaamse trots Jairzinho “Bigi Boi” Rozenstruik het zaterdagavond op tegen de ongeslagen Shamil Gaziev.Rozenstruik is inmiddels  al een aantal jaren  in de top 15 terwijl Gaziev een opkomende vechter is. Rozenstruik won slechts een van zijn laatste 4 partijen en is daardoor gezakt naar de 12 de plaats de zwaargewicht klasse.Gaziev won in december vorig jaar zijn UFC debuut en is nog steeds ongeslagen las professional, een overwinning op Rozenstruik zal hem brengen in de top 15.

” Bigi Boi’ Rozenstruik kwam in 2019 als ongeslagen vechter de UFC binnen. De voormalige kickboxer die inmiddels de overstap had gemaakt naar het MMA imponeerde in zijn UFC- debuut door Junior Albini met een fantastische combinatie te finishen in de 2de ronde.Daarna kwam hij overigens nog uit tegen Alistair Overeem, ex kampioen Francis Ngannou, won daarna  van Junior Dos Santos en Augusto Sakai. Daarna verloor hij weer.Rozenstruik zal nu moeten winnen van Shamil Gaziev om niet zijn ranking in de top 15 te verliezen.

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC VEGAS 87/ Verliezen is geen optie voor Rozenstruik aanstaande zaterdag