woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Vegas87 ”BIGI BOI” Rozenstruik wint gevecht middels TKO

lees ook ...

“‘We zijn niet kansloos in de return ontmoeting&...

Coach Carlo Ancelotti is zeer tevreden met het gelijkspel tegen Manchester City in de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Championsleague.  "Het vroegedoelpunt van Manchester City heeft o...

Jairzinho ” BIGI BOI” Rozenstruik heeft zaterdagavond in Las Vegas zijn ranking in het zwaargewicht verdedigend door middels TKO te winnen van zijn tegenstander Shamil Gaziev.

Voor Rozenstruik was het gevecht tegen Gaziev erg belangrijk omdat hij 3 van zijn laatste partijen had verloren. Jairzinho moest dus winnen om in de ranking te blijven. Voor Gaziev was het pas zijn 2de gevecht in de UFC. Rozenstruik begon heel sterk in de 1ste ronde en wist met jabs Gaziev goed te raken. Rozenstruik wist de takedwons te stoppen van Gaziev, maar zou in de laatste minuut van de 1ste ronde alsnog naar de grond gewerkt worden. Gaziev landde een aantal stoten, maar had te weinig tijd om nog veel uit te richten.

In de 2de ronde liet Rozenstruik zijn jab weer lopen en nam in de 3de ronde het gevecht helemaal over.Rozenstruik had een veel betere cardio en wist puur met zijn jabs schade toe te brengen bij Gaziev. Aan het eind van de 4de ronde gaf Gaziev aan niet meer goed te kunnen zien waardoor arbiter Marc Goddard het gevecht direct stopte. Rozenstruik won zodoende via TKO aan het einde van de 4de ronde. Deze overwinning is erg belangrijk voor Rozenstruik omdat hij daardoor in top 15 blijft van de UFC.

” Ik ga eerst naar Suriname om te genieten van een goede vakantie en in juli/ augustus zien we wel wat het wordt, iedereen die wilt vechten is welcome” zei Rozenstruik aan het eind van het gevecht. Opvallend was wel de aanwezigheid van Angelo Simson, in de trainershoek van BIGI BOI.Rozenstruik is ooit ook pupil geweest van Angelo Simson

.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Vegas87 ''BIGI BOI" Rozenstruik wint gevecht middels TKO