dinsdag 27 februari 2024
26 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
0
(0)

UFC VEGAS86 Hermansson wint na sterke comeback van Pyfer

lees ook ...

Toni Kroos maakt terugkeer in Duitse nationale selectie were...

De 34-jarige middenvelder van de Spaanse club Real Madrid Toni Kroos heeft op instagram aangegeven dat hij zich  weer beschikbaar stelt voor de nationale selectie van Duitsland. " Guys, short a...

Jack Hermansson stond zaterdagavond in het middengewicht tegenover Joe Pyfer in het main event van de UFC in Las Vegas en Hermansson won het gevecht.

De UFC hield wederom een evenement in het vertrouwde UFC APEX te Las Vegas met als main event het gevecht tussen Joe Pyfer en Jack Hermansson. Voor Hermansson was het main event tegen Pyfer een hele belangrijke partij. De Noor kwam vorig jaar niet in actie en verloor in 2022 zijn meest recente partij. Tegenstander Joe Pyfer finishte al zijn 3 partijen tot dusver in de UFC en kon bij winst de ranking overnemen van de gelouterdeNoor. Pyfer begon erg furieus aan de partij en zette Hermansson al snel in achteruit. De Noor kon Pyfer zowel in de 1ste als de 2de ronde niet bijbenen.Het leek een kwestie van tijd voordat Pyfer het gevecht zou afmaken, maar Hermansson kwam sterk terug en raakte Pyfer met een harde stoot op het oog.

Vanaf dat moment vocht Pyfer niet meer als in de 1ste 2 rondes en nam Hermansson het gevecht over.De Noor schreef de 3de en 4de ronde op zijn naam. In de 5de  en laatste ronde bleek Pyfer te zijn uitgespeeld. Hermansson nam uiteindelijk de Amerikaan mee naar de grond en dat was het laatste wapenfeit van de partij. De Noor won via unanimous decision en wist daarmee de comeback na een slecht begin te vervolmaken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC VEGAS86 Hermansson wint na sterke comeback van Pyfer