dinsdag 27 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Vegas85 Imavov te sterk voor Dolidze

lees ook ...

Oudvoetballer hoort straf van vier en een half jaar tegen zi...

De 39-jarige oudinternational van Brazilie en de Spaanse ploeg Barcelona hoort een straf van vier jaar tegen zich uitspreken in Spanje nadat hij schuldig werd gevonden voor het verkrachten van een jon...

De UFC keerde zaterdagavond terug in de vertrouwde UFC APEX te Las Vegas met het gevecht in de middengewicht tussen Roman Dolidze en Nassourdine Imavov die door Iamvov werd gewonnen.

Roman Dolidze maakte voor het eerst zijn opwachting sinds het verlies in Londen vorig jaar tegen Marvin Vettori. De Georgier moest zjn plek in de top 10 van de rankings verdedigen tegen de Fransman Nassourdine Imavov die een slecht 2023 kende en al meer dan anderhalf jaar wachtte op een overwinning. Imavov begon het gevecht erg aanvallend en wist met scherp kickboksen Dolidze in veel problemen te brengen. Het was een wonder dat de Georgier die zwaar aangeslagen was de 1ste ronde overleefde.

 

 

Imavov maakt in de 4de ronde een grote fout door Dolidze illegaal in het gezicht te trappen. Dolidze kon de makkelijke uitweg nemen en stoppen, maar wilde doorvechten. Het kostte de Fransman wel een strafpunt.Duidelijk was te zien in de 5de ronde dat beide vechters op waren. Dolidze wist puur op wilskracht nog overeind te blijven en ook bij Imavov was duidelijk te merken dat de scherpte ervan af was.De juryleden hadden uiteindelijk moeilijke opdracht om een winnaar aan te wijzen in dit gevecht. Door het puntenaftrek scoorde een jurylid het gevecht gelijk en de 2 anderen zagen de partij voor Imavov die zodoende via majority decision  het gevecht op zijn naam kon schrijven .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Vegas85 Imavov te sterk voor Dolidze