vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

UFC VEGAS83 Song wint zonder problemen van Gutierrez

lees ook ...

Daniel Alves zijn plan om te ontsnappen uit de gevangenis m...

De voormalige Braziliaanse international en oud speler van Barcelona Daniel Alves probeerde de afgelopen dagen uit de gevangenis in Spanje te ontsnappen, maar helaas is het hem niet gelukt. De ...

Voor de laatste keer dit jaar hield de UFC een evenement in de UFC APEX in Las Vegas en wel het gevecht in het bantamgewicht tussen de Amerikaan Chris Gutierrez en Song Yadong die door Song Yadong gewonnen werd.

Song Yadong had eigenlijk gehoopt voor eigen publiek  te vechten, het evenement dat in Shanhai gehouden zou worden werd verplaatst naa Las Vegas. Song moest tegen Gutierrez zijn plek in de top 10 van de divisie verdedigen. Tijdens het gevecht zaterdagavond kwam Gutierrez eigenlijk nooit echt in zijn spel, Song was te snel en wist op de juiste momenten afstand te houden en zijn punten te scoren.In de 3de ronde liet Guitierrez  even wat van zich laten zien met het geven van een harde trap.

In de 4de ronde nam Song het gevecht helemaal over en sloeg Gutierrez naarhet kanvas maar die stond binnen 10 tellen weer op. De Amerikaan moest in de 5de ronde er vol tegenaan gaan, maar maakte een fout waardoor Song weer in een dominante positie op hem kwam te liggen.Gutierrez kwam niet meer weg en Song maakte zijn punten en na 5 ronden won hij via unanimous decision.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC VEGAS83 Song wint zonder problemen van Gutierrez