woensdag 24 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Vegas72 Song Yadong vloert Ricky Simon

lees ook ...

Fide Master schaken Viresh Giasi prolongeert titel

Viresh Giasi is afgelopen zondag wederom schaakkampioen geworden van Suriname. Giasi had slechts een remise nodig om zijn titel te prolongeren en dat gebeurde ook afgelopen zondag, want in zijn...

De UFC  heeft de maand April afgesloten  met een  clash in het Bantamgewicht klasse tussen Song Yadong en Ricky Simon die door eerstgenoemde overtuigend werd gewonnen  middels een TKO.

Song Yadong  heeft zondag een zeer indrukwekkende performance neergezet tegen Ricky Simon. De Chinees vocht zeer sterk, gedreven en controleerde  het gevecht  volkomen.Ricky Simon die bezig is aan een opmars in de Bantam gewicht klasse werd in de 5de ronde van het gevecht knock-out geslagen door Song.

Voordat Song zijn tegenstander knock-out  sloeg had hij aardig wat schade aangericht in het gezicht van de amerikaan. Zowel in de 2de als 4de ronde sloeg hij Ricky naar het canvas maar Ricky liet zien over een sterke kin te beschikken en vocht gewoon door, maar uiteindelijk wist Song in de 5de ronde de trekker over te halen en Ricky wederom  naar het canvas te slaan,  maar dit keer moest arbiter Herb Dean er tussen  komen om erger te verkomen. Song Yadong  hoopt na dit gevecht uit te komen tegen Sean  O’Malley of een rematch tegen Marlon Vera.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Vegas72 Song Yadong vloert Ricky Simon