maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Vegas 93/ Nare knieblessure Perez zorgt voor anticlimax

lees ook ...

Copa Merica 2024/ Colombia naar finale en vechtpartijen na ...

De Nationale voetbalselectie van Colombia heeft zich woensdagavond in de USA weten te plaatsen voor de finale van de Copa America2024 door de 1-0 oerwinning op Uruguay. In de halve finale waren...

Tijdens het main event zaterdagavond maakte voormalig titeluitdager Alex Perez zijn opwachting tegen Tatsuro Taira en verloor vanwege een nare knieblessure de partij.

Alex Perez nam het op tegen het ongeslagen Japans talent Tatsuro Taira. Perez moest zijn plek in de Top 10 van het vlieggewicht verdedigen.Alex Perez maakte voor de 3de keer in 4 maanden zijn opwachting in de UFC. Afgelopen nacht stond de Amerikaan tegenover Tatsuro Taira. Taira, nog steeds ongeslagen in zijn carriere en vocht voor het eerst tegen iemand in de top 15 van het vlieggewicht. In de 1ste ronde van het gevecht begon Perez heel sterk aan de partij en wist  een aantal keren goed door te komen. In de clinch was hij de Japanner ook de baas. Perez bracht Taira naar de grond maar de sterke Japanner wist op te staan.

In de 2de ronde kwam Perez goed door met stoten en Taira opnieuw met trappen. De Japanner ging voor een takedown en wist de rugvan Perez te pakken. Toen probeerde Taira hem naar de grond te krijgen door zijn gewicht naar een kant te laten hangen. Perez en Taira vielen naar de grond, maar de knie van Perez verdraaide zich op dat moment.De Amerikaan kermde het uit van de pijn en het gevecht werd gestopt.Taira won opnieuw en bleef ongeslagen. Het is te hopen dat de blessure van Perez mee valt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Vegas 93/ Nare knieblessure Perez zorgt voor anticlimax