maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Vegas 92 Overtuigende overwinning van Leone Murphy

lees ook ...

LA LIga/ Sergio Ramos sluit deur Sevilla achter zich

De 38-jarige centrale verdediger Sergio Ramos heeft besloten na een jaar de deur bij Sevilla achte zich te sluiten. Sergio Ramos is nu transfervrij. Dinsdag neemt hij na een jaar afscheid van S...

Tijdens het main event van zaterdagavond in Las Vegas maakte publiekslieveling  Edson Barboza zijn opwachting tegen  de ongeslagen Lerone Murphy die via unanimous decision de partij won.

Met een winstreeks van 2 partijen stapte Edson Barboza de Octagon in.Ondanks dat Barboza het midden van de kooi wist te pakken was het vooral Murphy  die met harde stoten goed door wist te komen en in de 1ste ronde  al voor een bloedneus wist te zorgen bj Barboza. De Braziliaan kwam een aantal keren goed door met zijn bekende lowkicks waar Murphy echt niet veel last van leek te hebben  in de 1ste ronde.Aan het einde van de 1ste ronde  werd Murphy geraakt door een  upkick van Barboza.

In de 2de ronde  kwam Murphy  een paak keer door met een aantal harde stoten. Barboza slikte ze weg en bleef zijn befaamde lowkicks plaatsen om zodoende het ritme van Murphy te kunnen verstoren. Murphy ging voor een finish met nog een minuut te gaan in de 2de ronde. De finish kwam er niet, maar Murphy pakte wel duidelijk de ronde. In de 3de ronde ging Murphy opnieuw voor de finish , maar Barboza wilde van geen opgeven weten. Barboza  bleef veel schade  incasseren, maar wist de 5de ronde te halen. Murphy ging met nog een minuut in de 5de ronde voor de takedown maar dat lukte helaas niet. Murphy won zeer overtuigend via unanimous decision de partij.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Vegas 92 Overtuigende overwinning van Leone Murphy