zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

UFC VEGAS 91 Perez wint via knock-out van Nicolau

lees ook ...

Ajax verzekert zich van vijfde plek in Eredivisie

De strijd om de vijfde plaats in de Eredivisie is een wedstrijd voor het einde van de competitie beslist daar Ajax wist te winnen van Almere City en is door de reslutaten van NEC en FC Twente niet mee...

Alex Perez heeft zaterdagavond zijn slechte reeks doorbroken door in de tweede ronde van het gevecht zijn tegenstander Mattheus Nicolau knock-out te slaan.

Beide vechters moesten winnen om in beeld te blijven voor een eventueel topcontender gevecht later dit jaar. Mattheus Nicolau keerde voor het eerst in een jaar terug in de Octagon. De Braziliaan die zijn laatste partij verloor moest winnen van Alex Perez om aansluiting te houde met de top van het vlieggewicht. Perez daarentegen nam het gevecht met 3 weken voorbereiding voorbereiding aan als vervanger van Manel Kape.

Beide vechters hielden het staand in de 1ste ronde. Zowel Nicolau als Perez keken in het begin de kat uit de boom. Uiteindelijk was het Perez die als 1ste het initiatief nam en een paar harde combo’s eruit gooide waar Nicolau op moest anticiperen.In de 2de ronde ging Perez agressief op zijn tegenstander met het trappen naar de benen.Perez wist vervolgens Nicolau licht aan te slaan, de braziliaan leek te herstellen, maar had geen antwoord op een puntgave rechthoek van Perez. Nicaolau ging neer en was knock -out. Een geweldige overwinning voor Perez die voor het eerst sinds 2020 weer eens een partij wist te winnen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC VEGAS 91 Perez wint via knock-out van Nicolau