woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

UFC VEGAS 82 Brendan Allen overklast Paul Craig

lees ook ...

Feyenoord uitgeschakeld in Championsleague

De Nederlandse club Feyenoord is dinsdag uitgeschakeld in de Championsleague door de 1-3 nederlaag tegen de Spaanse club Atletico Madrid. Feyenoord verloor dinsdag in de groepsfase van Championslea...

In Las Vegas Nevada vond zaterdagavond plaats het gevecht in de middengewicht divisie tussen Brendan Allen en Paul Craig die door Brendan Allen overtuigend werd gewonnen.

 

Het UFC Vegas 82 evenement vond zaterdagavond plaats in de UFC APEX te Las Vegas met het gevecht in de middengewicht divisie tussen de Amerikaan Brendan Allen en de Schot Paul Craig.Met 5 achtereenvolgende overwinningen kwam Brendan Allen het gevecht tegen Paul Craig in als favoriet. De vechter va Kill Cliff FC had  tot dusver een uitstekend 2023, zijn tegenstander Craig stapte eerder dit jaar over van het licht zwaargewicht naar het middengewicht en beleefde een succesvol debuut tegen Andre Muniz.

Het gevecht van zaterdagavond ging al vrij snel naar de grond, waarbij Allen gelijk het initiatief nam. De Amerikaan leek op de grond handiger en sneller te zijn dan Craig. Allen ging al snel voor een Rear Naked Choke,maar liet los nadat Craig voor een beenklem ging.In de 3de ronde lukte het wel aan Allen om Craig zover te krijgen, omdat Craig al uitgeput pas en inmiddels ook veel schade had moeten verwerken. Allen pakte de Rear Naked Choke waarop Craig aftikte. De 6de opeenvolgende overwinning voor de Amerikaan Brendan Allen die gelijk na de wedstrijd om een topcontender partij vroeg in 2024.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC VEGAS 82 Brendan Allen overklast Paul Craig