woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Tsarukyan wint middels knock-out van Beneil Dariush

lees ook ...

Tennis Jannik Sinner wint Rotterdam Open

De Italiaanse tennisser Jannik Sinner won zondag de Rotterdam Open door in de finale te winnen van Alex De Minaur met de setstanden 7-5 6-4. De Italiaan kent een voortreffelijk start van het tennis...

In het Moody Center te Austin, Texas vond zaterdagavond in de lichtgewicht klasse het gevecht plaats tussen Beneil Dariush en Arman Tsarukyan die door laatstgenoemde door knock-out werd gewonnen.

Voor Beneil Dariush was het gevecht tegen Arman Tsarukyan het beperken van de schade.De Assyrier verloor in juni dit jaar zijn kans op een titelgevecht doordat hij van Charles Oliveira verloor. Beide vechters begonnen het gevecht erg aftastend, althans daar leek het op het eerste gevecht op.Na iets meer dan 58 seconden ging Tsarukyan met een gesprongen knie richting het gezicht van Dariush . Dariush dook naar beneden en kon vervolgens de stoten van Tsarukyan niet meer ontwijken. Tsarukyan ging verder op de grond en wist daar Dariush zwaar knock-out te slaan. Een harde knock-out overwinning voor de jonge Armeen die hem waarschijnlijk in de top 5 van het lichtgewicht zal brengen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Tsarukyan wint middels knock-out van Beneil Dariush