dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Tom Aspinall viert terugkeer in de ring met een overwinning

lees ook ...

Ajax prof voetbalster Ashleigh Weerden gespot op het Kwaku F...

Op het kwaku festival komen tal van bekende BN'ers of BS'ers een bezoekje brengen aan het kwaku festival. Dit keer heeft Culturu.com Ashleigh Weerden mogen "spotten" prof voetbalster van de Ajax vrouw...

Zondagochtend vond  in de O2 Arena het UFC Londen evenement plaats met als main event het gevecht tusssen Tom Aspinall en Marcin Tybura die door eerstgenoemde overtuigend werd gewonnen.

TomAspinall keerde voor het eerst terug in een jaar tijd op de plaats waar het misging. Aspinall revalideerde van zijn beenblessure en nam het voor eigen publiek op tegen Marcin Tybura die 7 van zijn laatste 8 partijen wist te winnen.De partij duurde maar iets langer dan een minuut. Aspinall nam meeteen het initiatief met een hoge trap en bracht Tybura gelijk aan het wankelen. Aspinail bleef door combineren en wist uiteindelijk na iets meer dan een minuut de Pool naar het canvas te slaan. Aspinail besliste het gevecht met ground-and-pound. Een geweldige overwinning voor Aspinail die, als hij nog niet gearriveerd was, dat nu zeker is.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Tom Aspinall viert terugkeer in de ring met een overwinning