woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Tom Aspinall viert terugkeer in de ring met een overwinning

lees ook ...

Ajax vs Feyenoord gestaakt bij 0-3 door vuurwerk

Een volle en uitverkochte Amsterdam Arena, waar de wedstrijd Ajax vs Feyenoord een echte klassieker beloofde te worden. In een sfeervolle stadion was te merken dat deze wedstrijd ergens om ging. Va...

Zondagochtend vond  in de O2 Arena het UFC Londen evenement plaats met als main event het gevecht tusssen Tom Aspinall en Marcin Tybura die door eerstgenoemde overtuigend werd gewonnen.

TomAspinall keerde voor het eerst terug in een jaar tijd op de plaats waar het misging. Aspinall revalideerde van zijn beenblessure en nam het voor eigen publiek op tegen Marcin Tybura die 7 van zijn laatste 8 partijen wist te winnen.De partij duurde maar iets langer dan een minuut. Aspinall nam meeteen het initiatief met een hoge trap en bracht Tybura gelijk aan het wankelen. Aspinail bleef door combineren en wist uiteindelijk na iets meer dan een minuut de Pool naar het canvas te slaan. Aspinail besliste het gevecht met ground-and-pound. Een geweldige overwinning voor Aspinail die, als hij nog niet gearriveerd was, dat nu zeker is.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Tom Aspinall viert terugkeer in de ring met een overwinning