zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

UFC ST.LOUIS/ Lewis scherpt record aan met knock-out op Nascimento

lees ook ...

Kylan Mbappe niet meer naar Real Madrid

De 25-jarige Franse international en speler van PSG Kylan Mbappe heeft aangegeven dat dit zijn laatste seizoen is bij PSG en dat hij dit weekend zijn laatste wedstrijd speelt voor de club en er zal na...

Tijdens het main event zaterdagavond maakte knock-out specialist Derrick Lewis zijn opwachting tegen de Braziliaan Rodrigo Nascimento en ook nu liet Lewis zien dat hij de knock-out specialist is want hij sloeg zijn tegenstander naar het canvas.

Lewis wierp Nascimento binnen een minuut naar de grond. Nascimento wist op te staan, maar beide mannen bleven in de clinch tegen de kooi aan.Nascimento haalde vervolgens de Amerikaan naar de grond met nog 2 minuten op de klok in de 1ste ronde. Nascimento wist met ground an pound goed door te komen, maar werd in de laatste 30 seconden van de ronde omgedraaid. Lewis had echter te weinig tijd om nog iets te doen.

Lewis kwam aan het begin de 2de ronde goed door waarna Nascimento de clinch pakte tegen de kooi aan. Lewis wist zich los te maken en landde een harde opstoot. Nascimento slikte deze zonder problemen weg. Lewis maakte vervolgens een fout en kwam onderop te liggen. Nascimento pakte de rug van Lewis en werkte voor een Rear Naked Choke. Lewis verdedigde waarna de Baziliaan de ronde eindigde bovenop met ground and pound.In de 3de ronde maakte Lewis de zaak af, hij raakte Nascimento keihard. De Braziliaan ging neer en werd gefinisht met ground-and pound. De 15de knock-out overwinning voor Lewis ( The Blach Beast)die als toegift nog even zijn broekje en tok uitdeed in de Octagon.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC ST.LOUIS/ Lewis scherpt record aan met knock-out op Nascimento