woensdag 31 mei 2023
31.8 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Pavlovich stopt Blaydes in eerste ronde

lees ook ...

Miami Heat verstoord unieke comeback Boston Celtic

Maandagavond werd de beslissende Game 7 in de Eastern Conference NBA Final gespeeld tussen Miami Heat en Boston Celtic  die door Miami Heat met103-84 werd gewonnen en zich daardoor wist te plaatsen vo...

Sergei Pavlovich heeft zaterdagavond in Las Vegas laten zien wie het meest aanspraak maakt op een titelgevecht tegen de huidige Wereldkampioen in de UFC  Jon Jones door de  sterke worstelaar Curtis Blaydes in de eerste ronde knock-out te slaan.

Curtis Blaydes die voor het gevecht had aangegeven dat hij de meest complete vechter in de UFC  zwaargewicht klasse is , heeft dat zaterdagavond niet kunnen  waar maken, want reeds in de  eerste  ronde van het  gevecht tegen de nummer 3 van de UFC  wereldranglijst  Sergei Pavlovich,  werd hii gevloerd.

Sergei Pavlovich lijktv niet te stoppen in de  UFC,  de Rus die 5 partijen achter elkaar via knock-out wist te winnen,  deed dat ook voor de 6de keer want zijn tegenstander Blaydes hield het niet lang vol in de ring. Door de nederlaag  mag Blaydes een titel gevecht voorlopig uit zijn  hoofd zetten.

Opvallend  tijdens het gevecht was wel de gehanteerde tactiek van Blaydes om tegaan voor  een kickbokspartij tegen Sergei, terwijl hij een sterke worstelaar is. Na de wedstrijd maakte  ook Sergei de opmerking van dat hij verrast was door de tactiek  Blaydes  om niet zijn sterke kant ,het  worstelen te gebruiken maar ervoor koos om te kickboksen en aangezien dat mijn sterke kant is heb ik flink gebruik van gemaakt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Pavlovich stopt Blaydes in eerste ronde