donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
22.3 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Paris/ De Randamie in september weer in actie

lees ook ...

UFC Vegas 94/Virna Jandiroba vecht zich terug in de top

Tijdens het main event zaterdagavond in LAS Vegas maakte voormalig titeluitdaagster Amanda Lemos haar opwachting in het strogewicht tegen landgenote Virna Jandiroba maar verloor helaas deze zeer spann...

De Nederlandse Germaine de Randamie zal op 28  september voor de tweede keer dit jaar haar opwachting maken in de UFC.

De Utrechtse zal het op 28 september opnemen tegen Nora Cornolle in het bantamgewicht. De Randamie staat momenteel op de 15de plek in de rankings. Het evenement vindt plaats in de Accor Arena in Parijs. De Randamie is voormalig vedergewicht kampioene van de UFC. De Nederlandse vocht eveneens voor de bantamgewicht titel en heeft een overwinning op haar resume staann tegen omder meer Holly Holm, Juliana Pena en huidig kampioene Raquel Pennington.

De Randamie keerde in april dit jaar voor het eerst terug sinds haar zwangerschap in Octagon. De Nederlandse kwam te kort tegen Norma Dumont. Nu treft ze Cornolie.Cornolie maakte haar debuut voor de UFC vorig jaar in Parijs. De van het kickboxen overgekomen Francaise won een nipte unanimous decision van Joselyne Edwards. Haar 2de partij in de UFC eerder dit jaar was een stuk overtuigender. Cornolie won via knock- out in de 2de ronde van de toen ongeslagen Melissa Mullins en krijgt nu weer de kans van de UFC om zich voor eigen publiek de ranking in te vechten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Paris/ De Randamie in september weer in actie