woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Manon Fiorot wint overtuigend van Erin Blanchfield

lees ook ...

Bayern Leverkusen voor het eerst kampioen van Duitsland

De ploeg van coach Xabi Alonso Bayern Leverkusen schreef zondagmiddag geschiedenis in de Duitse competitie door Bayern Munchen te onttronen en voor het eerst kampioen te worden van Duitsland. D...

Manon Fiorot heeft  zaterdagavond overtuigend gewonnen van Erin Blanchfield  in de Boardwalk Hall te Atlantic City.

Erin Blanchfield en Manon Fiorot hebben zaterdagavond in Atlantic City gestreden om de topcontender plaats in het vlieggewicht van de UFC.Voor zowel Erin Blanchfield als Manon Fiorot was de opdracht duidelijk en helder. Een overwinning zou met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid een titelgevecht in het verschiet liggen later dit jaar. Zowel Blanchfield als Fiorot verloren bij het ingaan van het gevecht nog niet in de UFC.

Fiorot nam gelijk  het initiatief met haar striking en ging verrassend voor een slam/ takedown. Blanchfield greep de nek van  Fiorot maar kon haar niet finishen. Blanchfield viel aan  en deed daarmee precies waar Fiorot op hoopte. Blanchfield wist Fiorot niet een keer naar de grond te halen en was hierdoor dus genoodzaakt om met de sterkere Fiorot te blijven. Blanchfield probeerde van alles, maar kwam steeds te kort door het sublieme kickboksen van Fiorot. Na 5 rondes won Fiorot meer dan terecht via unanimous decision en vroeg ze om een titel gevecht.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Manon Fiorot wint overtuigend van Erin Blanchfield