woensdag 17 juli 2024
28 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Juryleden helpen Amir Albazi naar overwinning

lees ook ...

LA Liga/ Kylian Mbappe in vol gepakt Bernabeu gepresenteerd

Kylian Mbappe de nieuwe aanwinst van de Spaanse kampioen Real Madrid werd dinsdagochtend voor 85.000 toeschouwers gepresenteerd als de nieuwe spits van Real Madrid. ''Wauw", Kylian Mbappe zoekt...

In de UFC APEX Las Vegas  vond zondagochtend een belangrijk gevecht plaats in de Vlieggewicht divisie tussen Amir Albazi en Kara- France  waarbij de juryleden Al Bazi hielpen aan een overwinning.

Voormalig interim titel verdediger  Kara – France nam het in een gevecht van 5 ronden op tegen Amir Albazi.Voor beide vechters was het hun 1ste main event in de UFC. Kara- France kwam terug van een verloren interim titelgevecht terwijl  Albazi nog niet had verloren in de  UFC.

Zowel Kara- France  als Albazi begonnen afwachtend en keken de kat  uit de boom.Fara- France leek stand de overhand te hebben terwijl  Albazi de baas was wanneer  de partij  op de grond terecht kwam. Albazi  zijn beste momenten waren in de 2de en 3de ronde. Kara – France beste roses waren de 4de en 5de. Uiteindelijk  zagen 2 juryleden de partij in het voordeel   van Albazi waardoor  hij won via een slit decision. Opmerkelijk was wel dat een van deze juryleden  de 4de ronde aan Albazi gaf waar toch duidelijk  te zien was dat Fara-France er beter voor stond. Met deze overwinning  van Albazi maakt hij richting de top 5 van het Vlieggewicht bij de UFC.

 

 

 

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Juryleden helpen Amir Albazi naar overwinning