donderdag 28 maart 2024
35 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Juryleden helpen Amir Albazi naar overwinning

lees ook ...

” Dit is het recht van de rijken” Daniel Alves n...

De 40-jarige oud- speler van onder andere Barcelona en Juventus Daniel Alves heeft maandag zijn borgsom van een miljoen euro betaald en is voorlopig op vrije voeten. De oud- prof voetballer zit vas...

In de UFC APEX Las Vegas  vond zondagochtend een belangrijk gevecht plaats in de Vlieggewicht divisie tussen Amir Albazi en Kara- France  waarbij de juryleden Al Bazi hielpen aan een overwinning.

Voormalig interim titel verdediger  Kara – France nam het in een gevecht van 5 ronden op tegen Amir Albazi.Voor beide vechters was het hun 1ste main event in de UFC. Kara- France kwam terug van een verloren interim titelgevecht terwijl  Albazi nog niet had verloren in de  UFC.

Zowel Kara- France  als Albazi begonnen afwachtend en keken de kat  uit de boom.Fara- France leek stand de overhand te hebben terwijl  Albazi de baas was wanneer  de partij  op de grond terecht kwam. Albazi  zijn beste momenten waren in de 2de en 3de ronde. Kara – France beste roses waren de 4de en 5de. Uiteindelijk  zagen 2 juryleden de partij in het voordeel   van Albazi waardoor  hij won via een slit decision. Opmerkelijk was wel dat een van deze juryleden  de 4de ronde aan Albazi gaf waar toch duidelijk  te zien was dat Fara-France er beter voor stond. Met deze overwinning  van Albazi maakt hij richting de top 5 van het Vlieggewicht bij de UFC.

 

 

 

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Juryleden helpen Amir Albazi naar overwinning