dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Germaine de Randamie na drie en een halfjaar terug in de ring

lees ook ...

NBA Play-offs Boston Celtic derde keer op rij naar finale

De Boston Celtics heeft zich woensdagavond voor de derde keer op rij weten te plaatsen voor de NBA Finale in de Eastern Conference. In huis won Boston Celtics met 113-98 van Cleveland Cavaliers...

De Nederlandse fighter Germaine Randamie keert dit weekend na een afwezigheid van drie en een halfjaar terug in de Octagon.

Germaine  De Randamie ” The Iron Lady” maakt zaterdag eindelijk haar comeback in de UFC.De Nederlandse vocht in verband met blessures en haar zwangerschap 3,5 jaar niet. De Randamie was een van de beste vrouwen in het batamgewicht en won in de UFC onder meer van Holly Holm, Juliana Pena en de huidige kampioene Raquel Pennington. De Randamie zal het zaterdag opnemen tegen de Braziliaanse Norma Dumont.

” Alles in het leven gebeurd met een reden, dus ook dit heeft reden waarom ik nu pas weer in de ring sta” zegt Germaine De Randamie in een interview met UFC.”Ik zou in feite reeds in 2023 in actie komen, maar de gesprekken met de UFC liepen anders, het werd eerst november 2024, daarna december en toen 13 janauri 2024. Maar ik weigerde omdat ik in de 25 jaar dat ik in de ring het me nooit gelukt is om kerst te vieren dus nu ik een zoontje heb wilde ik dat wel doen. ” Me 1ste keer met me zoontje en voor hem was het ook geweldig, zulke dingen maak je niet vaak mee. Vandaar dat ik nu pas zaterdag in de ring sta.

” Ik weet niet veel over me tegenstander maar ga wel het beste van maken in de ring zaterdag, ik heb goed getraind, mijn coaches houden zich bezig met de wedstrijd plan.Het maakt niet uit waar ze me zetten, ja eerst was het in de co-main event groep en nu bij de Prelims. Wat ik wel weet is dat ik me ding ga doen, verwacht niet veel van me zelf, omdat ik 3,5 jaar uit de ring was, maar ik ben ready. Ik word over 3 weken 40 jaar, wil dus op een geweldige wijze mijn carriere afsluiten.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Germaine de Randamie na drie en een halfjaar terug in de ring