dinsdag 26 september 2023
29.2 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Ciryl Gane wint voor eigen publiek

lees ook ...

Barcelona maakt gehakt van de Belgische club Royal Antwerpen...

De huidige kampioen in de LA Liga Barcelona liet dinsdagmiddag niets aan het toeval over om te laten dat zij dit seizoen een betere indruk willen maken in de Championsleague en dat heeft de ploeg uit ...

Zaterdagavond vond in de Accor Arena in Parijs het tweede UFC evenement plaats met als main event het gevecht in de zwaargewicht tussen Ciryl Gane en Serghei Spivac die door Gane middels knock-out werd gewonnen.

Ciryl Gane moest op zoek naar eerherstel. De Fransman verloor in maart dit jaar van Jon Jones in een gevecht om de zwaargewicht titel en moest zaterdagavond voor eigen publiek de aanval van de Moldavier Serghei Spivac pareren. Spivac won 6 van laatste 7 partijen. De opdracht van Gane was dan ook om geen enkele twijfel achter te laten in de Octagon.De Fransman ging methodisch te werk en wist met goede stoten en combinaties zijn punten te scoren.

Spivac probeerde het naar de grond te halen, maar Gane pareerde de takedowns van Spivac. Spivac had halverwege de ronde l zoveel stoten moeten incasseren dat hij nauwelijks nog vooruit kwam. Gane maakte de partij af door met stoten tegen de kooi aan.Een fantastische performance voor de sympathieke Fransman die nu weer omhoog mag kijken in de zwaargewicht divisie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Ciryl Gane wint voor eigen publiek