woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Ciryl Gane wint voor eigen publiek

lees ook ...

Copa America 2024/ Bondscoach Mexico dient ontslag in

Jaime Lozano heeft na het teleurstellend resultaat van de Nationale selectie van Mexico tijdens de Copa America2024  de eer aan zichzelf gehouden en zijn ontslag ingediend bij de Mexicaanse voetbalbon...

Zaterdagavond vond in de Accor Arena in Parijs het tweede UFC evenement plaats met als main event het gevecht in de zwaargewicht tussen Ciryl Gane en Serghei Spivac die door Gane middels knock-out werd gewonnen.

Ciryl Gane moest op zoek naar eerherstel. De Fransman verloor in maart dit jaar van Jon Jones in een gevecht om de zwaargewicht titel en moest zaterdagavond voor eigen publiek de aanval van de Moldavier Serghei Spivac pareren. Spivac won 6 van laatste 7 partijen. De opdracht van Gane was dan ook om geen enkele twijfel achter te laten in de Octagon.De Fransman ging methodisch te werk en wist met goede stoten en combinaties zijn punten te scoren.

Spivac probeerde het naar de grond te halen, maar Gane pareerde de takedowns van Spivac. Spivac had halverwege de ronde l zoveel stoten moeten incasseren dat hij nauwelijks nog vooruit kwam. Gane maakte de partij af door met stoten tegen de kooi aan.Een fantastische performance voor de sympathieke Fransman die nu weer omhoog mag kijken in de zwaargewicht divisie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Ciryl Gane wint voor eigen publiek