donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

UFC/ Arman Tsarukyan krijgt schorsing plus boete opgelegd

lees ook ...

LA Liga/ James Rodriquez terug in de Spaanse competitie

De Colombiaanse international James Rodriquez heeft besloten terug te keren naar de Spaanse competitie LA Liga en zal het komend seizoen uitkomen voor de ploeg van Celta de Vigo. James Rodrique...

De UFC heeft Arman Tsarukyan een schorsing van negen maanden  en een boete van 25.000 Us dollar opgelegd naar aanleiding van het uitdelen van een klap aan een fan voorafgang aan het gevecht op 13 april tegen Charles Oliveira.

De Nevade State Athletic Commission heeft het Armeense talent Arman Tsarukyan een schorsing van 9 maanden en een boete van 25.000 US dllar opgelegd. Arman sloeg een fan voor de wedstrijd tegen Charles Oliveira op 13 april, dit jaar in het gezicht. De schorsing kan wel nog gereduceerd worden tot 6 maanden.Arman zal dan een flimpje moeten opnemen voor een anti – bullying campagne. Arman zijn manager Daniel Rubenstein heeft al laten weten dat  Arman dit zal doen waardoor de schorsing gereduceerd kan worden tot 6 maanden.

De schorsing  en boete is ingegaan op 13 april ( vanaf het moment dat het vergrijp gebeurde) dit zou betekenen dat Tsarukyan op 12 oktober weer mag vechten in de UFC. En dat zou weleens heel belangrijk kunnen zijn voor de jonge Armenier. Door zijn overwinning op ex- kampioen Charles Oliveira heeft hij namelijk een titelgevecht afgedwongen tegen kampioen Islam Makhachev.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC/ Arman Tsarukyan krijgt schorsing plus boete opgelegd