zondag 24 september 2023
26.1 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
0
(0)

UFC Alexa Grasso verdedigt haar titel met succes

lees ook ...

Max Verstappen wint overtuigend Grandprix Japan

Formule 1 Wereldkampioen de Nederlander Max Verstappen heeft zondagochtend op overtuigende wijze de Granprix van Japan op zijn naam geschreven. Max Verstappen, de huidige Formule 1 Wereldkampio...

UFC Fighter Alexa Grasso verdedigde voor land en volk Mexico haar vlieggewicht titel zaterdagavond met succes tegen Valentina Shevchenko.

Afgelopen nacht werd ter ere van de Mexicaanse Onafhankelijkheid een speciaal evenement gehouden in de T- Mobile Arena te Las Vegas. Alexa Grasso verdedigde voor land en volk haar vlieggewicht titel in een rematch tegen  de meest dominate vlieggewicht kampioene aller tijden Valentina Shevchenko.Grasso wist Shevchenko in maart van dit jaar haar titel afhandig te maken en moest dus afgelopen nacht haar titel verdedigen.

Het werd een fantastische partij waarbij twee vrouwen niet van plan waren Las Vegas te willen verlaten zonder een titel. De Mexicaanse wist buiten verwachting van het goed opgekomen publiek in Las Vegas  Shevchenko in de 2de ronde van het gevecht knockdown te slaan. Maar Shevchenko stond daarna gelijk weer op  en later zou blijken dat Grasso de rondes 2 en 5 wist te pakken en Shevechenko de rondes 1en 3. De doorslaggevende ronde zou dus de 4de moeten zijn, maar Shevchenko won op twee van de drie juryleden de scorekaarten die 4de ronde. Echter gaf jurylid Mike Bell een 10-8 ronde aan Grasso in de 5de ronde. Waardoor het gevecht geijk eindigde. Grasso blijft daardoor de kampioene in de vlieggewicht klasse van de UFC.Een zeer opvallende uitslag dus.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC Alexa Grasso verdedigt haar titel met succes