woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

UFC 89 Nederlander Errens pakt eerste overwinning in UFC

lees ook ...

UFC300 Alex Pereira blijft kampioen in de licht-zwaargewicht...

In het main event stond zaterdagavond op schema de eerste titelverdediging in het licht- zwaargewicht van Alex Pereira tegen Jamahal Hill die door eerst genoemde werd gewonnen. Beide vechters s...

De Nederlandse vechter in de UFC  Jarno Errens pakte zaterdagavond zijn eerste overwinning in de UFC door in Las Vegas te zegevieren over Steven Nguyen.

Voor Jarno Errens was verliezen zaterdagavond in de UFC 89 in Las Vegas geen optie. Errens verloor eerder zijn eerste 2 gevechten in de Octagon en was dus meer dan verplicht te winnen van nieuwkomer Steven Nguyen. Nguyen maakte eerder indruk tijdens de Dana White’s Contender Series en maakte afgelopen nacht zijn debuut in de  UFC en begon het gevecht tegen Errens gelijk met een harde lowkick, maar Errens was niet onder de indruk. De Nederlander vocht erg sterk in de 1ste ronde en wist met lowkicks en harde stoten naar het lichaam van zijn tegenstander het verschil te maken.

Ook landde hij een hare opstoot waarmee hij de lip van Nguyen openhaalde. In de 2de ronde bood Nguyen meer tegenstand, maar de Nederlander liet zich niet van wijs brengen en bleef druk houden op zijn tegenstander en aan het eind van de 2de ronde wist hij de Amerikaan knockdown te slaan, maar niet te finishen. In de 3de ronde kwam Errens behoudens een kleine uitglijder niet meer in de problemen en wist zelfs zijn tegenstander opnieuw met zijn lowkicks en stoten naar het canvas te slaan.Een fantastische overwinning voor Errens.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC 89 Nederlander Errens pakt eerste overwinning in UFC