woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

UFC 298 Topuria wint titel na knock-out tegen Volkanovski

lees ook ...

” Mbappe krijgt geen speciale dekking van ons”

Coach Xavi Hernandez van Barcelona zegt geen speler speciaal  in te zetten om Mbappe te verdedigen en te verhinderen om te  scoren " Putting a player to defend Mbappe" Ik houd niet ervan enza...

In Anaheim stonden zaterdagavond tegenover elkaar Alexander Volkanovski en llia Topuria om de titel in de vedergewicht divisie en het gelukte Topuria middels een knock-out beslag te leggen op de titel.

Alexander Volkanovski stapte zaterdagavond voor de 6de keer in de Octagon in Anaheim om zijn vedergewicht titel te verdedigen en hij nam het dit keer op tegen de ongeslagen llia Topuria, die voor het eerst n zijn carriere voor een UFC titel zou vechten. Topuria had naar aanloop naar de partij aangegeven Alexander knock- out te zullen slaan en noemde Alexander een oude man.

In de Octagon vochten beide vechters in de 1ste ronde een zeer competitief gevecht. Zowel Topuria als Alexander wisten goede stoten en trappen te plaatsen.Topuria koos wel ervoor meer om in de aanval tegaan en dat leverde hem ook succes op, want op een gegeven moment vond hij een gat in de verdediging van Alexander en maakte daarvan flink gebruik en sloeg Alexander dan gelijk ook knock-out. Een ongekende prestatie van ” El Matador” zoals Topuria bekend staat. Hij is de 1ste vechter die Alexander in het vedergewicht wist te verslaan en daarmee is hij ook de nieuwe kampioen in de vedergewicht divisie.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC 298 Topuria wint titel na knock-out tegen Volkanovski