donderdag 22 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

UFC 296 Leon Edwards verdedigde met succes zijn titel

lees ook ...

UFC 298 Topuria wint titel na knock-out tegen Volkanovski

In Anaheim stonden zaterdagavond tegenover elkaar Alexander Volkanovski en llia Topuria om de titel in de vedergewicht divisie en het gelukte Topuria middels een knock-out beslag te leggen op de titel...

UFC Weltergewicht kampioen Leon Eadwards verdedigde zaterdagavond in Las Vegas met succes zijn weltergewicht titel tegen  Colby Covington en won overtuigend van zijn tegenstander.

Het evenement vond plaats in de T- Mobile Arena te Las Vegas en was het laatste evenement van 2023. Leon Edwards probeerde voor de 2de keer zijn titel te verdedigen en ook dit keer was hij succevol. De Engelse UFC Fighter nam het op tegen  de immer sterke worstelende Colby Convington, die na 21 maanden zonder gevecht eindelijk weereens zijn opwachting maakte in de Octagon en voor de 3de vocht voor de ‘ undisputed ‘ titel in de UFC.

Edwards liet van het eerste minuut zien dat hij gekomen was om zijn tegenstander te overrompelen en domineerde daarom vanaf het begin de wedstrijd. Helaas gebeurde er niet veel in de 1ste en 2de ronde, behalve dat Edwards de afstand bepaalde en druk zette. Covington liet pas in de 5de iets van dominantie zien met zijn worstelen, helaas was het veels te laat. Edwards won via unanimous decision en verdedigde voor de 2de keer met succes zsijn titel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC 296 Leon Edwards verdedigde met succes zijn titel