woensdag 10 augustus 2022
25.2 C
Paramaribo
17.2 C
Amsterdam
5
(1)

UEFA Women ‘s Championsleague loting brengt topper uit de bus

lees ook ...

Sheraldo Becker schittert in eerste wedstrijd Duitse competi...

De 27-jarige Surinaamse international en uitkomend voor de Duitse club Union Berlin  Sheraldo Becker startte de eerste wedstrijd van club Union Berlin met een doelpunt Sheraldo Becker was de gangma...

 

Maandagmiddag heeft de loting van de UEFA Women’s Championleague gelijk gezorgd voor wat spanning.

Titelverdediger Barcelona  ontmoet aartsrivaal Real Madrid in de kwarfinale van de Women’s Championsleague. Voor Real Madrid is dit gelijk een zware klus, omdat zij voor het eerst zover zijn gekomen in de competitie.

Barcelona heeft de huidige Gouden Bal, Alexa Putelleas in haar gelederen die een perfect seizoen beleeft. Barcelona heeft totnutoe alle 20 wedstrijden gewonnen( 14 in Espanyol en zes in champions) en ze  hebben 103 doelpunten gescoord, dat is een gemiddelde van 5,15 per wedstrijd. In de Spaanse competitie staat Real Madrid op de achtste plaats.

PSG met de Braziliaanse Luana, die afgelopen  donderdag terugkeerde na negen maanden herstel van een knieblessure neemt het op tegen Bayern Munchen. Olympic Lyon speelt tegen Juventus, Wolfsburg speelt tegen Arsenal. De kwartfinales worden op 22, 23, 30 ,31 maart gespeeld.

De loting wees ook gelijk aan de route naar de halve finale. De winnaar van Barcelona vs Real Madrid neemt het op tegen de winnaar van Wolfsburg vs Arsenal. Winnaar Lyon vs Juventus tegen winnaar PSG vs Bayern Munchen  op 23 apri en 1 mei. De finale is op 27 mei in het stadion van Juventus in Turijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUEFA Women 's Championsleague loting brengt topper uit de bus