zondag 26 mei 2024
33 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

UEFA wijst verzoek Real Madrid af

lees ook ...

NBA Play-offs Dallas goede stap richting kampioenschap West...

Dankzij de toegevoegde waarde van Luka Donic is het de Dallas Mavericks de eerste finale wedstrijd van de Western Conference final te winnen van Minnesota  met 108-103. De 25 -jarige Luka Donic hee...

De UEFA  heeft het verzoek van  Real Madrid om de speeldagen van de halve finale van de Championsleague tussen Real Madrid  en Manchester  City te verschuiven naar 10 en 16 mei 2023.

Real Madrid heeft door de Engelse club  Chelsea  in de kwartfinale uit te schakelen zich geplaatst  voor de  halve finale  en zal dus nu uitkomen tegen Manchester City, die Bayern Munchen  uitschakelde. In principe  moeten Real  en City op 9 en 17 Mei  tegen elkaar uitkomen maar Real Madrid   speelt op 6 Mei de Finale van de  Copa  del  Rey,  9 Mei tegen City en de return op 17 Mei.Real Madrid krijgt dan een zwaar programma af te werken en een korte rust periode,  vandaar Real  het verzoek deed aan de UEFA  om op 10 en 16 Mei te  spelen tegen City. De UEFA heeft  donderdagmiddag  aan Real Madrid  laten weten dat hun verzoek is  afgewezen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUEFA wijst verzoek Real Madrid af