donderdag 21 september 2023
32.9 C
Paramaribo
15.2 C
Amsterdam
0
(0)

UEFA voorziet Barcelona van goed nieuws

lees ook ...

NATIO Vrouwen wint overtuigend van Dominica

De Nationale vrouwenselectie van Suriname heeft woensdagmiddag in Dominica van Dominica gewonnen met 4-0 in de Concacaf Gold Cup. De Natio vrouwen maakten een goede start in de Concacaf Gold Cu...

De UEFA heeft  Barcelona vrijdagavond  laten dat er geen strafbare feiten zijn gevonden naar aanleiding van de case als zou  de club arbiters hebben omgekocht in de  Spaanse competitie om uitslagen van wedstrijden te beinvloeden.

De commissie die door de UEFA  was samen gesteld om de case van Barcelona  betreffende het mogelijk omkopen van arbiters in de  La Liga  heeft in hun eind rapport aangegeven dat  er geen ongeregeldheden zijn gevonden die strafbare  feiten naar boven zouden moeten brengen. Het eind rapport geeft aan dat Barcelona correct gehandeld heeft en daarom normaal mag meedoen  aan het nieuw seizoen  van de  Championsleague.

Clubpresident LaPorta  heeft vanaf het begin toen de case aan het rollen  gebracht werd ontkend dat Barcelona in de  fout is gegaan en heeft Real Madrid  zelfs toen de oorlog verklaard. Met het goede nieuws  van de  UEFA  kunnen  we gerust verder werken aan de versterking van onze selectie en ons verder richten op de voorbereiding van het nieuw seizoen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUEFA voorziet Barcelona van goed nieuws