dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

UEFA voorziet Barcelona van goed nieuws

lees ook ...

LA Liga / Luka Modric verlengd contract bij Real Madrid

De 39-jarige middenvelder van Kroatie Luka Modric heeft zijn contract verlengd bij Real Madrid tot juni 2025. Luka Modric kwam in 2012 terecht bij de Spaanse club Real Madrid en in zijn 12 seizoene...

De UEFA heeft  Barcelona vrijdagavond  laten dat er geen strafbare feiten zijn gevonden naar aanleiding van de case als zou  de club arbiters hebben omgekocht in de  Spaanse competitie om uitslagen van wedstrijden te beinvloeden.

De commissie die door de UEFA  was samen gesteld om de case van Barcelona  betreffende het mogelijk omkopen van arbiters in de  La Liga  heeft in hun eind rapport aangegeven dat  er geen ongeregeldheden zijn gevonden die strafbare  feiten naar boven zouden moeten brengen. Het eind rapport geeft aan dat Barcelona correct gehandeld heeft en daarom normaal mag meedoen  aan het nieuw seizoen  van de  Championsleague.

Clubpresident LaPorta  heeft vanaf het begin toen de case aan het rollen  gebracht werd ontkend dat Barcelona in de  fout is gegaan en heeft Real Madrid  zelfs toen de oorlog verklaard. Met het goede nieuws  van de  UEFA  kunnen  we gerust verder werken aan de versterking van onze selectie en ons verder richten op de voorbereiding van het nieuw seizoen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUEFA voorziet Barcelona van goed nieuws