zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

UEFA neemt wens Ronald Koeman in overweging

lees ook ...

Doelpunt Harry Kane geeft Bayern Munchen nog hoop

Arsenal en Bayern Munchen hebben elkaar in evenwicht gehouden dinsdag in de eerste wedstrijd van de kwartfinale van de Championsleague door met 2-2gelijk te spelen. In het Emirates stadion in E...

De UEFA heeft donderdag in een statement laten weten dat de wens van de verschillende coaches die het liefst 26 spelers willen meenemen  naar het EK in Duitsland inplaats van de vastgestelde 23.

De bondscoach van het Nederlandselftal Ronald Koeman maakte na de oefenwedstrijd tussen Nederland en Duitsland duidelijk niet eens te zijn met het besluit van de UEFA om maar 23 spelers mee te nemen naar het EK tournooi in Duitsland. Koeman noemde het besluit zelfs absurd. ” Het is absurd, belachelijk, onkan om maar 23 spelers mee te nemen naar Duitsland voor deelname aan het komend EK in Duitsland. ” Er wordt helemaal geen rekening gehouden met de blessures van de spelers.Koeman stelt voor dat er 26 spelers meegaan.

De UEFA heeft donderdag in een korte statement laten weten dat de wens van 23 naar 26 spelers op 8 april in een speciale meeting besproken zal worden. Voor de UEFA mogen per land 23 spelers worden geselecteerd voor het EK in Duitsland.Rond de coronaperiode mochten landen 26 spelers meenemen naar dergelijke toernooien, maar dat is voor dit EK teruggedraaid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUEFA neemt wens Ronald Koeman in overweging