dinsdag 26 september 2023
29.2 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
0
(0)

UEFA neemt binnenkort besluit over Negreira Case Barcelona

lees ook ...

Barcelona maakt gehakt van de Belgische club Royal Antwerpen...

De huidige kampioen in de LA Liga Barcelona liet dinsdagmiddag niets aan het toeval over om te laten dat zij dit seizoen een betere indruk willen maken in de Championsleague en dat heeft de ploeg uit ...

De UEFA  zal  in de komende weken een besluit nemen over het zogeheten Negreira Case van Barcelona waarbij de club ervan  wordt beschuldigd arbiters te hebben omgekocht om westrijden in hun voordeel te doen beslissen.

De Clubpresident van Barcelona  Juan Laporta heeft eerder aangegeven dat Barcelona onschuldig is en zich nooit met zulke zaken heeft bezig gehouden.Volgens informatie zou Barcelona in de afgelopen 17 jaar steeds een bedrag van 7 miljoen Euro hebben overgemaakt op de rekening van de verantwoordelijke van de arbiters.

Mocht de UEFA  de komende weken tot een defenitief besluit komen en Barcelona schuldig wordt gevonden dan zou de club kunnen worden uitgesloten van deelname aan de Championsleague  het komend seizoen.  Het zal dan ook ee  financiele ramp worden voor Barcelona. Een  andere optie is dat Barcelona schuldig wordt gevonden maar een boete wordt opgelegd en toch mag deelnemen aan de Championsleague. In Barcelona is men overtuigd van hun onschuld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUEFA neemt binnenkort besluit over Negreira Case Barcelona