vrijdag 19 april 2024
24.2 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

UEFA neemt binnenkort besluit over Negreira Case Barcelona

lees ook ...

UFC300 Alex Pereira blijft kampioen in de licht-zwaargewicht...

In het main event stond zaterdagavond op schema de eerste titelverdediging in het licht- zwaargewicht van Alex Pereira tegen Jamahal Hill die door eerst genoemde werd gewonnen. Beide vechters s...

De UEFA  zal  in de komende weken een besluit nemen over het zogeheten Negreira Case van Barcelona waarbij de club ervan  wordt beschuldigd arbiters te hebben omgekocht om westrijden in hun voordeel te doen beslissen.

De Clubpresident van Barcelona  Juan Laporta heeft eerder aangegeven dat Barcelona onschuldig is en zich nooit met zulke zaken heeft bezig gehouden.Volgens informatie zou Barcelona in de afgelopen 17 jaar steeds een bedrag van 7 miljoen Euro hebben overgemaakt op de rekening van de verantwoordelijke van de arbiters.

Mocht de UEFA  de komende weken tot een defenitief besluit komen en Barcelona schuldig wordt gevonden dan zou de club kunnen worden uitgesloten van deelname aan de Championsleague  het komend seizoen.  Het zal dan ook ee  financiele ramp worden voor Barcelona. Een  andere optie is dat Barcelona schuldig wordt gevonden maar een boete wordt opgelegd en toch mag deelnemen aan de Championsleague. In Barcelona is men overtuigd van hun onschuld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUEFA neemt binnenkort besluit over Negreira Case Barcelona