zondag 24 september 2023
26.6 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
4
(1)

UEFA geeft Jose Mourinho schorsing van vier wedstrijden

lees ook ...

Geen Russische ploegen in Europese tournooien zegt UEFA.

De UEFA heeft de Russischevoetbalbond en regering laten weten dat zolang de oorlog tussen Oekraine en Rusland nog gaande is alle Russische ploegen zijn uitgesloten voor deelname aan Europese tournooie...

De UEFA heeft  woensdagmiddag  de coach van de Italiaanse club AS Roma  een schorsing van vier wedstrijden opgelegd vanwege zijn wangedrag in de Finale van de Europaleague.

Jone Mourinho  was niet zuinig met zijn woorden richting arbiter  Anthony Taylor  in de finale van de Europaleague  tussen AS Roma  en de Spaanse club Sevilla. Tijdens de  wedstrijd ontstond  er wel vaker  een woordenwisseling tussen Mourinho en Taylor  waarbij Mourinho  duidelijk  liet blijken  niet eens te zijn met de genomen beslissingen van Taylor.

Na de wedstrijd  zocht Mourinho zelfs de arbiter op in de autogarage  van het stadion op en zei tegen hem ” Je bent een schande voor het voetbal “. Ook na het vertrek van de arbiter bleef Jose Mourinho  uitschelden. De wedstrijd commissioner en de arbiter zijn in hun rapport  uitgebreidt in gegaan op het wangedrag en de video- beelden waar Mourinho  in de garage tekeer gaat zijn ook ter beschikking gesteld aan de UEFA

Jose Mourinho mag best wel tevreden zijn met een schorsing van  maar 4 wedstrijden. Ook AS Roma  kreeg een boete van 55.000 Euro voor het wangedrag van hun supporters. AS Roma  verloor de finale van Sevilla.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUEFA geeft Jose Mourinho schorsing van vier wedstrijden