9.5 C
0
(0)

U20 Trinidad geen partij voor Costa Rica

De ploeg van Transvaal  heeft na de overwinning op Intermoengotapoe zondagavond afstand genomen van de andere clubs op de standenlijst. De Suriname Major League kende een aantal leuke wedstrijd...

De U20 selectie van Trinidad & Tobago die in de algemene ronde van de U20 Concacaf championship van suriname won verloor zaterdagmiddag met 1-4 van Costa Rica

In de round of sixtien van de U20 Concacaf van zaterdagmiddag tussen Trinidad en Costa Rica werd de selectie van Trinidad compleet wegggespeeld  door Costa Rica.Van het sterke Trinidad tegen Suriname was helemaal niets te zien.

Costa Rica domineerde vanaf het begin de wedstrijd.Trinidad mocht van geluk spreken dat Costa Rica pas in de 17de minuut middels een penalty de score opende en ze de rust ingingen met een 0-1achterstand.

Veel veranderde ook niet in de 2de helft met een Costa Rica die lakens bleef uitdelen,het werd daarna 2-0 3-0 en zelfs 4-0,pas in de laatste minuut van de wedstrijd kon Trinidad een tegen doelpunt scoren.Door het verlies mag ook Trinidad de koffers pakken richting huiswaarts.

Costa Rica wint verdient met 4-1 en plaats zich voor de kwartfinale van het U20 Concacaf tournooi in Honduras.Costa Rica speelt in de kwartfinale tegen de winnaar van USA vs Nicaragua.