(0)

U20 Suriname verliest ook 2de wedstrijd

NBA Play-off New York Knicks en Denver Nuggets winnen hun e...

In de eerste play-off van de Western Conference in de NBA stonden zaterdagavond letterlijk en figurrlijk twee grote figuren tegenover elkaar Nikola Jokic en Lebron James en de Denver Nuggets deelden d...

De U20 nationale selectie heeft ook de 2de wedstrijd in Honduras verloren en wel van Haiti met 3-0

De U20 selectie speelde integenstelling tot de ontmoeting tegen Mexico,die ze toen met 8-0 verloren dinsdagavond een veel betere wedstrijd tegen Haiti.Suriname had in de 1ste helft duidelijk een beter veldoverwicht en de kansen bleven dan ook niet uit,helaas werden die niet benut door suriname.Haiti had duidelijk moeite met het agressief spel van suriname.De rust ging in met een 0-0 gelijke stand.

Het niet benutten van de kansen in de 1ste helft deed suriname in de 2de helft de das om.Vrij vroeg in de 2de helft kreeg suriname een gevoelige klap te verwerken, Gabriel de Mees mocht na zijn rode kaart vroegtijdig de kleedkamer opzoeken.Haiti maakte flink gebruik van de numerieke meerderheid en binnen vijftien minuten spelen stond het 3-0 voor Haiti op het score bord in het Francisco stadion.Eindstand :Haiti 3 – Suriname 0.

Door dit verlies  moet suriname de laatste wedstrijd tegen Trinidad winnen om zich alsnog te plaatsen voor de volgende ronde van het U20 Concacaf tournooi in Honduras