maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

U20 Concacaf Suriname wint ook tweede wedstrijd

lees ook ...

NBA Play-off New York Knicks en Denver Nuggets winnen hun e...

In de eerste play-off van de Western Conference in de NBA stonden zaterdagavond letterlijk en figurrlijk twee grote figuren tegenover elkaar Nikola Jokic en Lebron James en de Denver Nuggets deelden d...

De Nationale U20 selectie van Suriname heeft dinsdag de ploeg van Guyana met 4-1 verslagen in de U20 Concacaf kwalificatie ronde.

De U20 selectie van Suriname speelde dinsdag ook een heel sterke wedstrijd. Suriname kwam heel vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong een doelpunt gescoord door de speler Pinas. Suriname bleef Guyana onder druk zetten en kwam later in de 1ste helft ook nog op een 2-0 voorsprong  via Rijsseldat was tevens ook de ruststand.

In de helft probeerde Guyana uit een ander vaartje te stappen en ze kregen ook de gelegenheid om tot scoren te komen (1-2). Suriname werd door dit tegendoelpunt wakker en maakte er toen 3-1 ( Prijor) en het werd zelfs 4-1 (Misidjan). De eerst volgende wedstrijd van Suriname is donderdag tegen El Salvador. Suriname staat op de 1ste plaats in Poule B met 6 punten, op de 2de plek is EL Salvador met 4 punten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportU20 Concacaf Suriname wint ook tweede wedstrijd