woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

U20 Suriname ondanks winst toch uitgeschakeld

lees ook ...

American Footballspeler O.J. Simpson overleden

De 76-jarige voormalig American Footballspeler O. J. Simpson is woensdag aan kanker overleden. O.J.Simpson heeft in zijn actieve sportcarriere gespeeld voor de Buffalo Bills en de San Francisco...

De U20 selectie van Suriname heeft de laatste groepswedstrijd met 7-2 gewonnen van Turks &Caicos in de kwalificatie ronde van de Concacaf maar is toch uitgeschakeld.

De U20 van Suriname heeft zich goed hersteld van de 0-3 nederlaag 2 dagen geleden tegen El Salvador. Suriname was verplicht de wedstrijd met een hoge score te winnen om in de race te blijven voor kwalificatie naar de volgende ronde. De U20 selectie stond daarom ook vrij vroeg in de wedstrijd op een 4-0 voorsprong tegen Turks & Caicos en scoorde voor rust nog 3 keer, terwijl Suriname een doelpunt weggaaf aan Turks & Caicos vanwege slecht uitverdedigen.De ruststand was dan 7-1 voor Suriname.

Wie gedacht had Suriname in de 2de helft verder zou uitlopen wat doelpunten betreft die is dan bedrogen uitgekomen. Ondanks de vele kansen kwam Suriname niet meer tot scoren, integendeel was het de tegenstander die nog een tegendoelpunt wist te scoren. Suriname kreeg in de laatste seconden van wat extratijd nog een penalty, maar de slordig genomen penalty werd door de doelverdediger van Turks &Caicos gestopt. El Salvador wint met 1-0 van Antiqua &Berbuda  en plaatst zich daardoor voor de  volgende  ronde. Suriname is uitgeschakeld.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportU20 Suriname ondanks winst toch uitgeschakeld