maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

U20 Concacaf Suriname verliest van El Salvador

lees ook ...

” Uitschakeling doet pijn dit hadden we niet zien aank...

De aanvoerder van de Engelse club Liverpool en Nederlandsinternational Virgill van Dijk is erg teleurgesteld in de uitschakeling van zijn team in de Europaleague. " Het vraagt, maar geen tijd o...

Het is de U20 selectie van Suriname donderdagmiddag niet gelukt om te winnen van El Salvador in de U20 Concacaf kwalificatie want Suriname verloor de wedstrijd met 0-3.

De U20 selectie van Suriname stond bij de 2 voorgaande wedstrijden bij rust met 2-0 voor maar in de wedstrijd was het omgekeerd want binnen 8 minuten in de 1ste helft stond Suriname al met 0-2 achter. El Salvador speelde tegen Suriname een heel tacktische wedstrijd. Aan het spel van El Salvador was duidelijk te zien dat zij een goede analyse hadden gemaakt van de speelwijze van Suriname. El Salvador probeerde zo vroeg mogelijk tot scoren te komen, wat ook gelukt is. Suriname had daarop niet gelijk antwoord omdat Suriname in de 2 voorgaande wedstrijd  niet tegen een achterstand heeft gekeken en nu ze plotseling achterstonden en terug moest vechten bleek dat hun probleem te zijn.

In de 2de helft probeerde Suriname het opnieuw maar toch kwam El Salvador op een 3-0 voorsprong die ze niet meer uit handen gaf. Suriname verliest uiteindelijk de wedstrijd met 0-3. Er vielen ook nog 2 rode kaarten in de wedstrijd. Suriname kreeg er 1 en El Salvador ook 1. Suriname heeft nog een theoretische kans om de volgende ronde te halen maar dan moet met grote cijfers worden gewonnen van Turks & Caicos Islands en hopen dat Antiqua/Barbuda en El Salvador gelijk tegenelkaar spelen en wel op zaterdag de laatste speeldag in Poule B.  Door het verlies tegen El Salvador staat Suriname nu op de 3de plaats met uit 3 gespeelde wedstrijden 6 punten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportU20 Concacaf Suriname verliest van El Salvador