maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

U-20 NATIO Suriname start met overwinning in Groep B

lees ook ...

NBA Toch nog een plaats voor de Lakers in de Play-offs

De 39-jarige sterspeler van de LA Lakers Lebron James had dinsdagavond met zijn 23 punten een belangrijk aandeel in de 110-106 overwinning op de New Orleans Pelicans. Door de 110-106 overwinnin...

De Nationale U-20 selectie van Suriname heeft een goede start gemaakt in de U-20 Concacaf kwalificatie ronde door met 3-2 te winnen van Antiqua/Bermuda.

De U-20 selectie was vooral in de 1ste helft de veel betere ploeg en gaf door goed combinatie spel de selectie van Antiqua/Bermuda weinig ruimte om in hun spel te komen. Een sterk aanvallend Suriname kwam dan ook snel aan een doelpunt en wel na ongeveer 15minuten spelen opende Robinio Pinas de score voor Suriname. Ondanks de goede kansen die elkaar opvolgden wist Suriname pas in de allerst minuut van de 1ste helft de stand op 2-0 te brengen en de ruststand te zetten op Suriname 2 – Antiqua/ Bermuda 0.

In de 2de helft zakte het spel van Suriname enigzins weg waardoor Antiqua/ Bermuda meer ruimte kreeg om het 1ste tegendoelpunt te scoren.Aanvoerder Jereno Van Gom bracht de stand toen op 3-1 voor Suriname. In de 95ste kreeg Antiqua/ Bermuda een penalty die werd benut en zo werd het uiteindelijk een 3-2 overwinning voor de U-20 Selectie van Suriname. In de andere wedstrijd in Groep B speelde Guyana gelijk tegen El Salvador , het werd 2-2.  Dinsdag speelt Suriname tegen Guyana, bij winst is Suriname dan zeker van de volgende ronde.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportU-20 NATIO Suriname start met overwinning in Groep B