vrijdag 21 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

U-17 Selectie van Suriname uitgeschakeld in Guatemala

lees ook ...

UFC Vegas 93/ Nare knieblessure Perez zorgt voor anticlimax

Tijdens het main event zaterdagavond maakte voormalig titeluitdager Alex Perez zijn opwachting tegen Tatsuro Taira en verloor vanwege een nare knieblessure de partij. Alex Perez nam het op tege...

De Nationale U-17 voetbalselectie van Suriname die meedoet aan het Concacaf toernooi in Guatemala heeft ook de tweede wedstrijd verloren. De U-17 selectie van Suriname die de eerste wedstrijd in hun groep met 1-6 verloor van Honduras heeft ook  in de tweede wedstrijd tegen Haïti geen vuist kunnen maken.

In de eerste helft beet Suriname nog flink van zich af, maar in de tweede helft domineerde Haïti volkomen de wedstrijd en ze wonnen ook verdiend met 3-0, de score had hoger kunnen liggen ware het niet dat de aanvalslinie van Haïti slordig omging met de geschapen kansen. Ook in deze wedstrijd speelde Suriname niet als een team en was vooral het middenveld zoek bij Suriname, waardoor Haïti het spel vrij goed kon dicteren.

Trainer Percy de Baas van Suriname had nog aangegeven, dat het team beter zou spelen dan in de eerste wedstrijd, hij zag nog licht in de tunnel om de volgende ronde te halen. Van elke poule gaan de beste drie ploegen over, aangezien Suriname beide wedstrijden heeft verloren is de ploeg nu reeds uitgeschakeld, ook al zou Suriname de laatste wedstrijd van El Salvador dan nog is het niet genoeg om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

In beide wedstrijden is gebleken dat in Suriname niet ervan houdt om hun huiswerk tijdig af te maken, op het laatste moment spelers uit Nederland te halen en toe te voegen aan de selectie, dat het niet werkt en nooit zal werken, omdat de spelers niet genoeg samen getraind, noch genoeg samen hebben gespeeld. Het trainen met lokale teams als voorbereiding op een internationaal toernooi is allang achterhaald.

Alle deelnemende landen hebben twee of meerdere oefenwedstrijden gespeeld tegen landen met een gelijkwaardig of hoger niveau. Na terugkeer in Suriname zal hetzelfde liedje gezongen we hebben geleerd waar onze fouten zijn, wat onze zwakke schakels zijn en na het liedje gezongen te hebben wordt alles weer in de koelkast gestopt en we wachten op het volgend toernooi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportU-17 Selectie van Suriname uitgeschakeld in Guatemala