maandag 25 september 2023
28.3 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Tweede gouden plak voor Issam Asinga

lees ook ...

Max Verstappen wint overtuigend Grandprix Japan

Formule 1 Wereldkampioen de Nederlander Max Verstappen heeft zondagochtend op overtuigende wijze de Granprix van Japan op zijn naam geschreven. Max Verstappen, de huidige Formule 1 Wereldkampio...

De 18-jarige Surinaamse atleet Issam Asinga heeft zondagmiddag wederom een goud plak voor Suriname in de wacht kunnen slepen en wel op de 200 m met een tijd van 20.19.

 

In de ochtenduren plaatste Asinga zich voor de finale op de 200 m door als 1ste in zijn serie te eindigen.  In de middaguren was het dan zover de finale van de 200 m. Asinga die zich overigens in USA waar hij woont en studeert had zich heel goed voorbereidt op deze U-20 Zuid- Amerikaanse Atletiek kampioenschappen in Brazilie Sao Paolo. Asinga verwachtte voor zichzelf een heel goede tijd neer te zetten op de 200m en dat deed hij ook , hij won niet alleen de 200m maar zette okk nog een scherpe van 20.19 sec neer. Opnieuw benadrukte Asinga dat het winnen van de 100 en 200 m meer is dan alleen Suriname het is  ook een Zuid- Amerikaanse medaille en het is meer dan alleen voetbalwant er zijn ook afstandlopers die goede en geweldige prestaties kunnen neerzetten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTweede gouden plak voor Issam Asinga