maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Transvaal verstevigd koppositie in Suriname Major League

lees ook ...

NBA Play-offs Indiana Pacers naar finale Eastern Conferenc...

Indiana Pacers is er voor het eerst sinds 2014 erin geslaagd vom de finale van de Eastern Conference te halen door de overwinning zondagavond op de New York Knicks. De Pacers versloegen  New York K...

De ploeg van Transvaal  heeft na de overwinning op Intermoengotapoe zondagavond afstand genomen van de andere clubs op de standenlijst.

De Suriname Major League kende een aantal leuke wedstrijden, zo won de ploeg van Robinhood met 4-0 van PVV, maar toch waren alle ogen gericht op de ontmoeting tussen Transvaal , de huidige koploper in de SML en de ploeg van Club President/eigenaar Ronny Brunswijk Intermoengotapoe  in het Dr. Ir. Franklin Essed.Beide ploegen starten de wedstrijd erg agressief en waren gebrand op een overwinning. Transvaal wilde haar koppositie op de standenlijst verstevigen, terwijl Intermoengotapoe de aansluiting met de kopgroep niet kwijt wilde. Ondanks beide ploegen genoeg kansen kregen in de 1ste helft werd er niet gescoord( 0-0 ruststand).

In de 2de helft zagen we een sterk aanvallend spelend Transvaal die duidelijk opzoek was naar het 1ste doelpunt en die kwam ook in de 59ste via Kamsi en 3 minuten later was het Dimitri Apai die zijn ploeg op een 2-0 voorsprong bracht. Intermoengotapoe deed er alles aan om een tegendoelpunt te scoren, maar de verdediging van Transvaal hield het hoofd koel en wist keer op keer de aanvallen van Intermoengotapoe af te slaan. Ook kan gesteld worden dat de aanvalslinie van Intermoengotapoe heel slordig is omgegaan met de opgelegde kansen. Bij Intermoengotapoe was de afwezigheid van spits Doorson duidelijk te merken. Transvaal kreeg in de 96 ste minuut de gelegenheid via Grendel uit te lopen naar 3-0. Dat was ook de eindstand in de wedstrijd. Transvaal blijft door deze overwinning de koploper in de SML.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTransvaal verstevigd koppositie in Suriname Major League