zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Transvaal sluit eerste ronde SML als koploper af

lees ook ...

Francesco Farioli nieuwe trainer Ajax

De 35-jarige Francesco Farioli wordt binnenkort voorgesteld als de nieuwe trainer van de Nederlandse club Ajax nadat het bestuur van de club en de trainer een akkoord hebben bereikt. Nu Ajax en...

De ploeg van Raymond Mannen Transvaal heeft de eerste ronde van de Suriname Major League las koploper afgesloten na de overwinning van 2-1 op de ploeg van PVV.

Op de 9de speeldag van SML nam Transvaal het op tegen de ploeg van PVV in het Essed stadion. Ondanks de ploeg van PVV het in deze wedstrijd moest zonder 3 van haar basisspelers heeft Transvaal de overwinning niet makkelijk gehad. PVV heeft genoeg tegenstand geboden.De ruststand was daarom ook 0-0.

In de 2de helft pakte Transvaal de zaken anders aan  en opende in de 67ste minuut via Dimitri Apai de score 1-0, maar Transi genoot niet lang van dit doelpunt want kort daarna bracht Faustino Benali ploeen op gelijke hoogte 1-1.Maar ook PVV kon niet lang genieten van de gelijkmaker want Lalanie Tooy bepaalde uiteindelijk de eindstand op een 2-1 overwinning voor Transvaal en daarmee sloot de ploeg van Mannen de 1ste ronde als koploper met 23 punten. gevolgd door Robinhood met 19 punten en SV Notch met 18 punten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTransvaal sluit eerste ronde SML als koploper af