maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
2
(1)

Transvaal en Robinhood spelen vrijdag historische wedstrijd

lees ook ...

” Zine Zidane nieuwe coach Bayern Munchen is Fake nieu...

In de Spaanse kranten stond vrijdag  vermeld dat Zine Zidane de  nieuwe coach is geworden van Bayern Munchen maar de Duitse club noemt dit fake nieuws. " We hebben geen contact gehad met Zine Z...

De twee ploegen met een national en international geschiedenis spelen vrijdagavond de openingswedstrijd  van de Suriname profleague of te wel de Suriname Major League in het Dr. Ir. Franklin Essed stadion.

Het startsein voor de Suriname Major League werd woensdagavond aangegeven in het  Owru cul gebouw met toepsraken van onder andere de Voorzitter van de SVB John Krisnadath,  Rolf Verwey, voorzitter van de commissie Suriname Major League en de Minister van ROS namens de President van Suriname.Leuke toespraken met allerlei gouden bergen, die hopelijk te zien zullen zijn de komende periode. Maar toch gaat alle aandacht naar de openingswedstrijd van de Suriname Major League Soccer  tussen Robinhood en Transvaal. Robinhood werd laatst nog winnaar van de PresidentsCup en bereidt zich ook nog voor op de Championship ontmoeting van 6 maart in Suriname. Transvaal deed hun voorbereiding met het spelen van bekerwedstrijden.

Robinhood vs Transvaal blijft voor velen nog altijd de Surinaamse El Clasico. ondanks ons voetbal niet is wat we hebben gekend in de glorie jaren van Wiene Schal, Wnensley Bundel, Pauli Corte,  Roy George, Errol Emanuelson, Kenneth Stewart, Edmund Leiles, Remy Olmberg of Arnold Miler.Jammer dat hij het niet kan meemaken, omdat hij velen is voorgegaan en dat is Ortwien Pinas, die zo graag de strat van de Suriname profleague wilde meemaken.Beide ploegen hebben zich goed voorbereidt en hebben beloofd te laten zien dat we de profleague in Suriname zijn binnengestapt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTransvaal en Robinhood spelen vrijdag historische wedstrijd