dinsdag 28 november 2023
32.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
5
(1)

Transferperiode vanaf 1 januari tot 31 januari 2023 open

lees ook ...

Braziliaans talent Victor Roque sluit zich in december aan b...

De 18-jarige Braziliaans talent en speler van Atletico Paranaense Victor Roque zal zich volgend maand december in Spanje aanmelden bij zijn nieuwe club Barcelona. Barcelona heeft van de LA Liga gro...

De transferperiode  in Europa is vanaf 1 januari  tot 31 janauri 2023 open en het is te verwachten dat clubs van de gelegenheid gebruik zullen maken om nieuwe spelers aan te trekken.

Cristiano Ronaldo maakte voor eind 2022 nog de overstap naar  AL Nassr, terwijl Liverpool zich wist te versterken met  Cody Gasko, die zich inmiidels al heeft aangemeld bij zijn nieuwe club.  In Spanje strijden Atletico Madrid en Sevilla om de handtekening van Nicolas Otamendi, de 34 jarige argentijnse international, die met  Argentinie Wereldkampioen  speelde de afgelopen twee jaren voor Benfica en ook voor Manchester City,  de braziliaan Lucas Moura is in gesprek met zijn eerste club FC Sao Paulo (Brazilie) over een mogelijke terugkeer, na een avontuur in Engeland bij Tottenhamhotspiur, Ferran Torres uitkomend voor FC Barcelona staat in de belangstelling van de Engelse club Tottenhamhotspur.

Hier nog even de transferperiode in de verschillende Europese landen:Duitsland, Frankrijk, Engeland van 1 tot 31 januari, Spanje van 2 tot 31 janauri,  Nederlannd van 3 tot 31 janauri, Portugal 3 janauri tot 2 februari, Belgie van 4 tot 31 janauri ,  Turkije van 12 janauri –  8 februari.

We zullen u dagelijks op de hoogte houden van de ontwikkelingen op de Transfermarkt tot 31 janauri 2023

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTransferperiode vanaf 1 januari tot 31 januari 2023 open