zaterdag 23 september 2023
27.2 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
0
(0)

Transfer periode per 1 July Open in Europa

lees ook ...

NATIOVROUWEN monddood gemaakt door bestuur SVB

De Nationale vrouwen selectie die momenteel in Dominica is voor de ontmoeting van woensdag tegen Dominica kreeg een dag voor de wedstrijd een verbod opgelegd tot het spreken met de media en het plaats...

De Transfer periode voor het komend seizoen  is per 1 July 2023 open gesteld in Europa en duurt tot augustus.

Inmiddels hebben topclubs zich reeds weten te versterken met het aantrekken van nieuwe spelers  maar ook nueuwe coaches zijn aangetrokken of aangesteld.

De 25-jarige Marcus Thuram verruild Borussia MonchenGladbach voor  de Italiaanse ploeg  Intermilan  en tekent een contract  van 5 jaren en zal 6 of 6,5 miljoen Euro per seizoen ontvangen.

 

De 23-jarige Amerikaanse international Timothy Weah  tekent een contract  van  5 jaar  bij Juventus  en wil net als zijn vader George Weah  die 2 keer kampioen werd met ACMilan  ook kampioen worden met Juventus.Weah komt over van Lille.

 

De 47- jarige  Patrick Kluivert  zette vrijdag zijn aantekening onder een contract als coach van Adana Demispor in Turkije.

 

Sergio Busquets  en Jordi Alba behoren officieel  per 1 juli niet meer als spelers van Barcelona. Sergio Busquets  tekent komende week bij Intermiami  en  het is te verwachten dat Jordi Alba  ook hetzelfde zal doen nu Gerardo Martino  de nieuwe coach is geworden van Intermiami.

De Spaanse club  Getafe  heeft 5 spelers  hun contract  niet verlengd en is ze aangezegd dat per 1 juli mogen uitkijken naar een ander club.

De 5 spelers zijn :

Kiko Castillo 36 Jr   Munir El Addadi 27 Jr Jordan Amavi 29 Jr  Diego Conde 24 Jr.Gonzalo Villar 25 Jr. De club heeft op  haar website de spelers bedankt voor hun bijdrage en wenst ze het allerbeste toe in hun verdere voetbal carriere.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTransfer periode per 1 July Open in Europa