woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
0
(0)

Transfer Orio Romeu naar Barcelona woensdag afgerond.

lees ook ...

Pier Eringa stapt op als voorzitter van de RVC van Ajax

Het bestuur van Ajax heeft woensdagochtend in een persbericht aangegeven dat  Pier Eringa besloten heeft zich terug te trekken als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RVC) van Ajax en wel ingaa...

De transfer van verdedigende middenvelder Orio Romeu naar FC Barcelona is woensdag afgerond en Romeu tekent een contract tot medio 2026.

Orio Romeu , die het afgelopen seizoen nog voor Girona speelde zal dus tot 2026 onder contract staan bij Barcelona. Orio Romeu is door FC Barcelona binnengehaald als vervanger van Sergio Busquets die nu onderdak gevonden heeft bij de Amerikaanse club Intermiami.  Het spel van Barcelona is Romeu niet onbekend omdat hij uit de jeugdopleiding komt van Barcelona.

” Ik ben blij om weer thuis te zijn ” waren de eerste woorden van Romeu als Barcelona speler. Barcelona geeft aan dat de transferclausule in het contract van Raomeu is bepaald op 400 miljoen Euro. Romeu is de 3de nieuwe aanwinst van Barcelona. In ruil voor Romeu  krijgt de ploeg van Giro  Paulo Torre van Barcelona, maar dan op huurbasis.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTransfer Orio Romeu naar Barcelona woensdag afgerond.