zaterdag 13 juli 2024
25 C
Paramaribo
14.2 C
Amsterdam
0
(0)

Transfer Orio Romeu naar Barcelona woensdag afgerond.

lees ook ...

COPA America2024/ USA bondscoach ontslagen

De Amerikaanse voetbalbond heeft de 50-jarige bondscoach Gregg Berhalter ontslagen naar aanleiding van de slechte resultaten tijdens de Copa America 2024. De oud- international wordt verantwoor...

De transfer van verdedigende middenvelder Orio Romeu naar FC Barcelona is woensdag afgerond en Romeu tekent een contract tot medio 2026.

Orio Romeu , die het afgelopen seizoen nog voor Girona speelde zal dus tot 2026 onder contract staan bij Barcelona. Orio Romeu is door FC Barcelona binnengehaald als vervanger van Sergio Busquets die nu onderdak gevonden heeft bij de Amerikaanse club Intermiami.  Het spel van Barcelona is Romeu niet onbekend omdat hij uit de jeugdopleiding komt van Barcelona.

” Ik ben blij om weer thuis te zijn ” waren de eerste woorden van Romeu als Barcelona speler. Barcelona geeft aan dat de transferclausule in het contract van Raomeu is bepaald op 400 miljoen Euro. Romeu is de 3de nieuwe aanwinst van Barcelona. In ruil voor Romeu  krijgt de ploeg van Giro  Paulo Torre van Barcelona, maar dan op huurbasis.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTransfer Orio Romeu naar Barcelona woensdag afgerond.